Handričkou Kniha Pre Batoľatá 1-3 Montessori Knihy A Textílie Kniha Pre Vzdelávanie A Začiatkom Vzdelávacie Handričkou Knihy Handričkou Knihy Textílie


  • Kategória: Cover-Ups
  • Kód Výrobku: a11056
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €10.45 €20.91

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Rozmery:

28x20x2cm/11.02x7.87x0.79in

Mfg Poradové Číslo:

Životný štýl

Materiál:

handričku

Číslo Modelu:

Je Obsadené Knihy

Pohlavie:

Unisex

Upozornenie:

Je Obsadené Knihy

Druh:

Príslušenstvo

Položka Druh:

Bábika Príslušenstvo

Odporúčame Veku:

14+y


Popis

Ak hľadáte zábavné a vzdelávacie hračky pre vaše deti, Montessori Kniha je ideálny výber.Montessori Kniha je mäkké a bezpečné textílie kniha, ktorá obsahuje rôzne vzdelávacie aktivity pre deti rôznych vekových kategórií.Deti môžete precvičiť svoje počítanie, zodpovedajúce, triedenie a iné zručnosti s Montessori Knihy, a zároveň baví a skúmanie ich tvorivosť.Montessori Kniha je skvelý spôsob, ako zlepšiť deti " schopnosti a dôveru v učení.Montessori Kniha je viac než len kniha, to je vzdelávacia hračka, ktorá vaše deti budú milovať.

Názov:handričkou knihy(non-hotový výrobok)

Materiál: netkanej textílie (č rezanie)

Veľkosť: 28*20*2cm

zoznam:

1*handričkou knihy materiál balík

2*lepidlo

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Hravé Plavidlá Knihy: Tieto knihy podporiť vaše deti čítať a plavidlá s ich vlastnými rukami.Môžu sa použiť lepidlo, nožnice a iné položky, transformovať ich do jedinečné výtvory.Oni si farebné grafiky a rozmanité témy, ktoré stimulujú ich radosť a záujem.

2.Skoro Vzdelávania Vzdelávanie: Tieto knihy pomôcť vaše deti učiť o každodenný život a základné zručnosti, cez bohaté vzory a interaktívne funkcie.Týkajú sa tém, ako je napríklad šport, hry, zvieratá, tvary, farby a ďalšie.Sú navrhnuté tak, aby stimulovalo vaše deti zvedavosť a predstavivosť.

3.Robustný Handričkou Knihy: Táto kniha je vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny, ktorá odoláva opotrebovaniu.To je bezpečné a zábavné voľbou pre deti hrať a čítať.Pri interakcii s knihou, zažívajú nové textúry a pocity.

4.Spravodajská Boost Knihy: Táto kniha umožňuje deti učiť životných zručností a koordinácie rúk a očí.Ako sa čítať a hrať s knihou, zvyšujú ich inteligenciu a vizuálne vnímanie.

5.Učenie a Hranie: S Montessori Knihy, deti sa môžu zabaviť a naučiť sa v rovnakom čase.Tento vzdelávacie hračka je vhodná pre všetky príležitosti, z domu na cestovanie.Deti môžu objavovať rôzne aktivity a schopnosti s touto cestovný hračka.Montessori Knihy je tiež ideálny darček k narodeninám pre batoľatá.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty