4Pcs/Set Francúzsko Národnej Vlajky Auto Styling Zliatiny Zinku Proti krádeži Kolies, Pneumatiky vretena Ventilu Čiapky, Vzduch Nepresakuje a Ochranu Vás



  • €3.18 €5.90

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pneumatiky Kolesa Rim Protiprachový Kryt:

Hexagon Tvar Zablokovanie Vretena Ventilu Čiapky

Názov Značky:

WAWAWOWO

Materiál:

Zliatiny zinku

Pneumatiky Kmeňových Vzduchu Ventil Čiapky:

Prachotesný Vodotesné Kovové Kmeňových Čiapky

Auto Kolesá Pneumatiky Ventily:

Vzduch Spp Hermeticky Uzavretých Pneumatiky Stonky

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Číslo Modelu:

C0716

Dekoratívne Čiapky Zahŕňa:

Vzduch Nepresakuje Ochrany

Auto Truck Cyklistické doplnky:

Autá, Suv, Bicykel, Požičovňa, Vozíky, motocykle

Kolies, vzduchový ventil spp:

Automobilový Kolesa Vzduchu Čiapky Kryt


Popis

O produkte: 1. Materiál: ventil čiapka je vyrobená zo zliatiny Zinku, ktorý je odolný voči korózii a trvanlivé

2. Technológie: Die cast na zliatiny Zinku liatie naraz.Doska na povrchu, aby sa zabránilo kovové okysličovanie, hrdzaveniu a zlepšiť odolnosť proti korózii, odolnosť proti opotrebeniu, textúry a glossiness.

3. Funtions: 1.Ochrana ventilu jadro proti korózii v dôsledku priameho kontaktu s hlinou, vody a snehu. 2. bráni byt pneumatík a zabezpečiť stabilné tlaku v pneumatikách. 3. Zabezpečiť bezpečnú jazdu.

4. Jednoduchá inštalácia: S Gumené Tesnenia vo vnútri.Môže nahradiť pôvodný zlé ventil spp pneumatiky a tiež ukázať krásu charakteristické pneumatiky.

5. Funkcia proti krádeži: Tieto vzduchu ventil čiapky boli vybavené s anti-theft funkciou, nie je ľahko ukradnúť.Funkcie: 1. Vysoko kvalitný tesniaci krúžok vo vnútri čiapky ventil, aby sa zabránilo byt pneumatík.

2. Špeciálne navrhnuté tak, aby nahradiť plastové krytky.Jednoduchá inštalácia a bezpečné použitie

3. Prach dôkaz: zabezpečiť stabilné tlaku v pneumatikách s ochranou ventil jadro proti korózii v dôsledku priameho kontaktu s hlinou, vody a snehu.

4. Na ochranu a dekoráciu ventil čiapky s nádherná farba a prispôsobené dizajnu.Prečo sme sa použiť čiapky ventil? 1. Zabezpečiť, aby naša bezpečnosť cestnej premávky.Zabezpečiť stabilné tlaku v pneumatikách s ochranou ventil jadro proti korózii v dôsledku priameho kontaktu s hlinou, vody a snehu.

2. Zdobia naše vozidlá!Zobraziť našej osobnosti!Vymeňte svoje staré čiapky ventil s novým personalizovaný dizajn.

3. Chrániť ventil jadro a predĺžiť jeho životnosť.Ako sa zachovať ventil čiapky?Aby sa zabránilo ventil caps " prírodné oxidácii a korózii, mali by sme zachovať čiapky ventil s nasledujúcich metód.

1. Vyhnúť sa dlhým časom expozície čiapky ventil na vodu alebo sneh.

2. Odskrutkujte a čistenie ventil čiapky a na kontrolu tlaku v pneumatikách pravidelne, povedzme 2-4 týždňov/raz, tak, aby sa zabránilo oxidácii ventilu spp vlákna a zabezpečiť tlaku v pneumatikách normálne.Poznámky: 1. Dajte ventil čiapky od deti jesť.

2. Ak zabudnete bezzávitová ventil čiapky na dlhú dobu, môže to ťažké odskrutkujte.Existujú dva spôsoby, ktoré vám pomôžu:

JEDEN: Na teplo ventil čiapka s zapaľovač pod 50 stupňov, a potom zaskrutkujte ju s kliešťami.

Po DRUHÉ: Ak chcete pridať trochu oleja (jedlého oleja je ok) do ventil, spp a potom zaskrutkujte ju niekoľko minút neskôr.Obsah balenia: 4Pcs/Set * Pneumatiky Ventil Čiapky

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty