Mačka Domáca Drevená Skladačka Puzzle, Špeciálne tvarované Zvierat Puzzle, Dospelých Dekompresný Hračka, Narodeniny, Sviatok Dospelý Muž Ženy, Darčeky



  • €2.69 €14.48

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pohlavie:

Unisex

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Odporúčame Veku:

14+y

Materiál:

Drevo

Puzzle Štýl:

Jıgsaw Puzzle

Štýl:

Zviera


Popis

Zavedenie nového výrobku: JEDINEČNÝ A NEPRAVIDELNÉ DREVENÉ PUZZLE -- drevené puzzle každý puzzle kus je laser-cut umenia a remesiel, úplne odlišné drevené puzzle tvar, aby záhadný čas viac príjemný a zábavný, hrúbka robustné vysokej kvality lipa a živé farby s nádherný dizajn vám prinesie radosť.

HLADKÝ HRANA -- advanced laser cut technológie, skladačka puzzle pre dospelých nemá žiadne otrepy jednom okraji.Každý jeden kus je hladká a nie je na škodu, pre vás a vašich chlapcov a dievčatá.

Živé zviera vzor: Postupujte podľa týchto jedinečných nepravidelne tvarované puzzle a plávať do pokojné oceán.Objavte prekvapení počas puzzle procesu.

1 relaxačné popoludnie, mám pocit, ako prešiel čas, pomaly.Pitie čerstvo uvarená káva, počuť vnútorný hlas...som asi na začiatku mojej puzzle challenge.

2 Každý magic drevené skladačky puzzle má svoj vlastný jedinečný tvar, ktorý je vysoký stupeň zložitosti montáže.Ale je to zábava.

3 Hľadáte premyslené narodeniny alebo sviatok predstaviť?To je perfektné a špeciálny darček, ktorý môžete venovať rodine a priateľom ako zábavný výzvou.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty