Ochranné puzdro Pre TV Diaľkové Ovládanie Shockproof 4K Anti-jeseň RC Farbou Silikónový Kryt odolný proti otrasom, prachu RC Náhradný Kryt



  • €2.09 €3.22

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Materiál:

Silikónové

Číslo Modelu:

pre Amazon Požiaru TV Stick 4K

Pôvod:

Kontinentálna Čína


Popis

S buffer ochranu, môžete sa zabránilo poškriabaniu a zvýšiť priľnavosť z diaľkového ovládania.Plus, svetlé farby uľahčuje nájsť a spoľahlivé.

Produkt materiál: silikón

Produkt farba: čierna, červená, modrá, fialová, šedá, midnight blue, svietiace zelené

Veľkosť produktu: 160*45*15 mm/6.29*1.77*0.59 v

Zoznam Produktov:

Silikónové puzdro*1

Ozdobná šnúrka na uniforme*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúca Ochrana: S shockproof silikónové dizajn a pribrala spodnej časti a bokoch, to 4K ochranné puzdro pre TV diaľkové ovládanie poskytuje bezkonkurenčnú buffer ochrana proti kvapky a vplyvov.

2.Nočné Pohodlie: Vychutnajte si bezstarostný-až k-nájsť žiariace výhodu s týmto 4K ochranné puzdro pre TV diaľkové ovládanie, ideálne pre nájdenie vašej vzdialenej v tme."

3.Odolný materiál: Vyrobené z odolného proti roztrhnutiu a silný-húževnatosť, silikónové, toto ochranné puzdro poskytuje spoľahlivé a opotrebovaniu ochranu pre váš TELEVÍZOR, diaľkové ovládanie, pričom je mäkké a pohodlné na dotyk.

4.Sa zabránilo poškriabaniu: Vyhnite každodenné škody a chrániť vzhľad vašich diaľkové ovládanie škrabancov s našimi 4K ochranné puzdro navrhnuté tak, aby poskytujú zvýšenú životnosť a zabránili škody, zabezpečuje dlhšiu životnosť pre váš diaľkový ovládač.

5.Zvýšená Priľnavosť: Podržte diaľkové ovládanie pohodlne s našimi 4K Ochranné puzdro.Ergonomický dizajn zvyšuje vaše grip, prevenciu pošmyknutia a kvapky pre jednoduché a presné ovládanie.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty