1 Kus Golf Ball Picker Odnímateľný Hliníkové Picker Môže Držať Asi 21 Gule Golf Ball Picker Môžete Vyzdvihnúť Golfové Gule



  • €18.20 €29.36

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína


Popis

1 Kus Golf Ball Picker Odnímateľný Hliníkové Picker Môže Držať Asi 21 Gule Golf Ball Picker Môžete Vyzdvihnúť Golfové Loptičky 1.Výtvarné spracovanie a dokonalý štýl.

2.Golfová loptička retriever je vyrobený z nosenie-odolná zliatina hliníka pre dlhú životnosť.Veko na top je navrhnutý tak, aby pomohol chrániť golfista ruku z kovu škrabance, a golfový loptička môže byť prepustený ľahko odstránením krytu.

3.Jednoduché Použitie: je tri háčiky na port golfové loptu retriever trubice, stačí stlačiť tryska na golfové lopty a lopta sa jednoducho zadajte trubice.Ľahké a jednoduché ovládanie.

4.Odnímateľný Dizajn: golfová loptička retriever je možné rozobrať na dve časti a dať do vrecka, ktoré je vhodné nosiť pri cestovaní.To môže tiež byť rýchlo zmontovať otáčaním, keď je to potrebné.

Farba: Modrá

Materiál: hliník

Obsah Balenia:

1 x Golf Ball Retriever

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty