Odtok Unclogger 20pcs Rýchlo konať Sprcha Mozgov Zaniesť Odstraňovač Rýchle Čistenie Odtoku Ochlpenia Build Up Remover



  • €6.00 €15.79

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Funkcia:

Skladom

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Druh:

Odtok Čistiace Prostriedky


Popis

Našich mozgov zaniesť remover je bezpečný pre takmer všetky vodovodné systémy, zníženie dreváky a udržať svoje miesto čisté a hygienické.

Špecifikácia:

Názov produktu: All-Purpose Domácnosti Čistiace Tablety na Čistenie Kanalizačných Rozpustiť Wc a Kuchyňa Zablokovanie a Odblokovanie Odvodnenie Tablety na Čistenie 20pcs

Veľkosť produktu: (cca.)12.7*12 cm/5*4.72 palcov

Hmotnosť výrobku: 480g

Špecifikácie: 20pcs/fľaša

Balenie Zoznam:

Odtok zaniesť odstraňovač*1bottle(20pcs

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Vzorca: vzorec našich mozgov zaniesť remover je špeciálne navrhnutý tak, aby sa rozpustil vlasy, tuk a organické látky vo vašej kanalizácie s výkonným ešte jemné zmesi prísad.Mierne dosť neobsahuje žiadne bieliace prostriedky alebo agresívne látky, bezpečné pre takmer všetky vodovodné systémy.

2.Rýchlu Úľavu: Neviem vydržať upchaté kanalizácie a zlá vôňa dlhšie.Skúsenosti rýchle čistenie s našimi mozgov zaniesť remover, ktorý odstraňuje vlasy, vlákna, odpadky a iné nečistoty len 30 minút, takže si kanalizácie svieže a bez zápachu.

3.Žiadne Poškodenie: S týmto mozgov zaniesť remover, môžete sa rozlúčiť s namáhavé drhnutie!To funguje harmonicky s vodou, zabezpečenie no-násilné reakcie, č triešti, a žiadne poškodenie rúry.

4.Široký Aplikácie: Tento mozgov zaniesť odstraňovač môže udržať miesto čisté a hygienické či už je to v kuchyni, kúpeľni alebo na iné miesto s mozgov.To môže rozpustiť vlasy, mastnoty, sap spodina a iné záležitosti, a obnoviť normálnu odvodnenie vo všetkých druhoch miestach.

5.Neporiadok-Voľný Odtok Čistenie: Našich mozgov zaniesť odstraňovač prichádza s 20 pre-meria tablety, ponúka čisté a hygienické spôsobom, aby sa rozpustil vlasy, mastnoty a iných tvrdý dreváky.Je to jednoduché použitie.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty