6870C-0368A VER V0.6 / MODEL: V6 32/42/47 FHD TM120HZ_TFTRA T-CON PRE SLG LED Podsvietenie LCD OBRAZOVKY



  • €10.05

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Kompatibilné Značky:

Acer

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Katalógové číslo:

A

Položka Druh:

Iné Prenosné Časti

Názov Značky:

NEZUGAL

Číslo Modelu:

A


Popis

Výrobok sa, Prosím, uistite sa, že naše obrázky rovnaký ako potrebujete.Tam sú niektoré modely majú rôzne verzie. - Každý výrobok je dodávaný prostredníctvom testu, máme špeciálny test personál,,prosím kúpiť s starať-free . - Výhodné balenie, na zaisťujú, že výrobok je ideálny. - Máme veľa skladom, rýchle dodanie, šetrí váš čas. - Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 210% spokojnosť.

Platba 1).Alipay/Kreditnej karty/bankovým prevodom /western union /moneybooker/peniaze programy atď on-line podporu. 2).Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3).Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. 114).ak spĺňajú otázky týkajúce sa platby ,kontaktujte nás kedykoľvek.

Zásielky · nie Sme zodpovední za akékoľvek nehody omeškania alebo iné problémy, ktoré sú resposibility prepravnej služby.Ale pomôže vám sledovať balík, kým sa dostanete. · Uistite sa, prosím, ak chcete skontrolovať vašu adresu, pred uskutočnením platby. · Email bude zaslaný ako balík je proces zásielky .Poskytneme vám sledovacie číslo na vás, aby ste skontrolujte package on-line. · Zákazníci sú zodpovední za colné poplatky a povinností v prípade potreby. · Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Ak balík nie je možné doručiť z dôvodu kupujúci dôvodu (vrátane odmietol podpísať), kupujúci by mal dovoliť všetky náklady navyše!

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty