Caravan vyrovnanie rampy Caravan Vyrovnanie Rampy & Kolesa Podložkách 2 Pack Ťažkých Caravan & Liate Bloky & Trailer Kolesa Chock



  • €56.30 €112.62

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Materiál:

PP

Číslo Modelu:

Koliesko Podložky pre Autá

Pôvod:

Kontinentálna Čína


Popis

Naše Leveler Kolesa Podložky majú tri-krok nivelačný systém, ktorý uľahčuje úrovni váš karavan s hmotnosťou až 4 tony.Non-slip povrchy zabezpečuje, že vaše vozidlo zostane stabilné a bezpečné.Prenosné a ľahko použiteľné, tieto caravan liate bloky sú musia mať pre akékoľvek výlet!

Odrážky:

1. Dlho-Trvajúce Podpora: rozlúčiť sa kýve RVs s našimi odolné RV vyrovnanie rampy.Vyrobené z odolného polyetylénu, to zvládne až 4 tony hmotnosti a tlaku s ľahkosťou.Nenechajte terénu zničiť váš vonkajší dobrodružstvo: dôvera našich rampa na spoľahlivé stabilitu a podporu.

2. Bezkonkurenčná Spoľahlivosť: Naše RV Vyrovnanie Rampy majú vynikajúce anti-slip dizajn s vynikajúce trakciu a bezpečnosť drážky, poskytovanie pridanej priľnavosť a stabilitu počas vyrovnanie.Udržať vaše karavane alebo RV bezpečné v akomkoľvek teréne.

3. Inovatívne Jednoduché: Dosiahnuť presné a jednoduché vyrovnanie s našimi RV Vyrovnanie Rampy " tri-krok dizajn, nastaviteľná výška auto rampy 40 mm, 70 mm a 100 mm, a jednoduché drive-do funkcie.Užite si stabilné potreby na kempovanie skúsenosti s ideálnymi pohodlie.

4. Komplexné Aplikácie: splní všetky vaše požiadavky na vyrovnanie potreby s našimi multifunkčné RV Vyrovnanie Rampy.Tieto bloky sa dokáže prispôsobiť akýmkoľvek nerovnom teréne, poskytuje maximálny komfort a bezpečné parkovanie pre obe karavany a RVs.Oni tiež dvakrát ako koliesko podložkách, jack podložky, a pneumatiky sporiteľov, čím sa ich všestrannosť.Ideálny doplnok pre váš RV výlety.

5. Jednoduché Použitie: Prenosné a ľahko použiteľné dva vyrovnanie rampy, ktoré umožňujú úrovni vašom karavane alebo RV kempingové vozidlá rýchlo a efektívne, bez ohľadu na to, kde ste parku.Tieto rampy sú tiež ľahko čistiteľné a obchod, čo je ideálne pre akékoľvek outdoorové dobrodružstvo.

Špecifikácie:

1. Meno: Auto, Koleso Bloky

2. Materiál: PP

3. Veľkosť produktu: o 24*8.2*4.7 palcov

Balenie Zoznam:

2* Automatická Kolieska Bloky

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty