7 palcový Monitor RV Zálohy kamerový Systém, Nepremokavé parkovacia Kamera s Nočné Videnie pre Autá/Trailer/Van/Jeep/SUV/Vozidlo


  • Kategória: nálepky
  • Kód Výrobku: a1812
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €35.64 €40.39

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Monitor Oblasti:

Bočné, Vnútorné, predné, Zadné

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Názov Značky:

Bileeko

Max Externej Pamäte:

ŽIADNE

Počet Šošovky:

4

Veľkosť Displeja:

7Inches


Popis

7 palcový Monitor Vozidla Záložný Fotoaparát, RV Zálohy kamerový Systém, Nepremokavé parkovacia Kamera s Nočné Videnie 18 IR LED Zadnej strane Truck Káblové zálohovať Kamera pre Automobily/Trailer/Van/Jeep/SUV

【Zadnej strane parkovacia Kamera a Monitor] vyzýva omeškaní s parkovisko usmernenia, zadnej strane fotoaparátu monitor súprava sa automaticky zobrazí zadnej obrázky a parkovanie usmernenia na plný úväzok, či je to počas jazdy alebo pri cúvaní.Ideálny pre zálohovanie do tesnej škvrny alebo pohybujúce sa na zadnej strane, najmä pre Veľké Vozidlá, rovnako ako s extra oko v chrbte.

【Vodotesný IP67 Cúvaní Kamera pre Auto] vyzýva infračervený IR LED je skvelá funkcia pre zálohovanie na noc, ktoré poskytujú jasné nočné videnie obrázok.Na základe Vodotesný IP67 Úrovni a CMOS Senzor, predstaví vynikajúci jasný obraz aj za daždivých dní.

【Káblové Záložný Fotoaparát Stabilný Prenos] vyzýva zadnej kamery sú dodávané s 4 pin 49.2 ft dostatočne dlhý kábel, je vhodné pre väčšinu automobilov, dodávok, kempovanie automobilov, nákladných automobilov, prívesov, aj RVs.Prenos káblové záložný fotoaparát je viac stabilné a spoľahlivé, by nebolo stratené znamienko, zatiaľ čo dôležitý moment. 24/7 ochranu zabezpečenia vozidiel.

【Jednoduchá Montáž a Diaľkové Ovládanie] vyzýva Záložný Fotoaparát pre Auto systém sa veľmi jednoducho inštaluje.Obrazovky môžu byť namontované bez obštrukcie jazdy pohľad a je dostatočne veľký, aby sa jasne vidieť zo sedadla vodiča.Záložný fotoaparát monitor má aj vzdialené, takže používateľ nemusí dosiahnuť pre monitor zapnúť alebo vypnúť.

【Vozidla Záložný Fotoaparát s Monitorom] vyzýva Záložný Fotoaparát pre Auto s 7 palcový monitor auta, to môže otočiť obrázky zrkadlové/čelí/horizontálne/vertikálne.Monitor s 2 video kanálov, môžete pridať druhý fotoaparát(NIE je SÚČASŤOU).Prosím kontaktujte nás v prípade potreby.

【12-32V Zadnej strane Fotoaparátu Držiak pre RVs] vyzýva Podporu Rozsah Napätia Od DC 12-32V DC Výkon, ideálny pre širokú škálu veľké Vozidlá, najmä oblek pre Nákladné automobily/RVS/Prívesy/Autobusom//Kombajn/Pickup/Motor Home/Van, atď.

Špecifikácia:

Veľkosť:173 113mm

Video vstup:AV1 / AV2 (AV2 zadnej strane priorita)

Kontrastný pomer:500:1

Napätie:9-35V

Fyzické rozlíšenie:1024 600

Jas:350 cd/m2

Napájanie:DC

Port formát:PAL/NTSC

Pomer strán:16:9/4:3

Výkon:cca 7w

Čip:CMOS 7440

Štandardné synchronizácie frekvencia:NTSC60HZ/PAL50HZ

Materiál:kovový rám

Vodotesný:IP67

Spotreba energie:≤150mA

Napájanie:DC 12V-24V

Pracovná teplota:-20°C ~ 70°C,RH95% Max

Dostanete:

1 x 7 palcový displej

1 x Cúvaní kamera

1 x Predlžovací kábel

1 x Napájací Kábel

1 x Cigaretový zapaľovač

1 x Držiak

1 x prísavkou

1 x Nálepka

1 x užívateľská Príručka

1 x Diaľkové Ovládanie

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty