Silikónové Palec Fotoaparát Pokožky Kryt Mäkké Šošovky Chránič Tela Obal S Anti-Stratil Popruh Pre Insta360 Ísť 3 Travel Fotoaparát Ochrany



  • €3.42 €4.89

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky:

axnen

Číslo Modelu:

Ochranné Puzdro

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Názov Značky:

Teckey


Popis

Chrániť vaše palec fotoaparát s našou pokožkou prípade.Samostatné dizajnom sa chráni objektív a hlavnú jednotku, a na vyprázdnené späť zabezpečuje dobrý odvod tepla.Slzného-odolného materiálu a hands-free možnosť, ponúka praktickosť a ochrany on-the-go.

Špecifikácia:

Názov: hosť + kryt objektívu silikónové puzdro + ozdobná šnúrka na uniforme

Použiteľné modely: pre Insta360 ÍSŤ 3

Materiál: Silikón

Čistá hmotnosť: cca 7g

Hmotnosť brutto: o 23g

Balenie Zoznam:

1pc* Ochranné puzdro (telo + objektív fotoaparátu)

1pc* ozdobná šnúrka na uniforme

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pokročilá Ochrana: Ochranné palcom fotoaparát s našimi silikónové puzdro.Navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu ochranu bez kompromisov štýlu alebo funkcie, efektívne ju stráži váš prístroj pred pádmi a škrabancami.

2.Presnosť a Voľný Prístup: Naše silikónové palec fotoaparát prípade funkcie presné otvory, ktoré vám voľný prístup do všetkých portov vášho fotoaparátu, ako sú mikrofóny, indikátory, buzzers, a ďalšie.Presné liatie poskytuje vynikajúcu priľnavosť na váš prístroj, a na vyprázdnené späť dizajn zaručuje výborný odvod tepla, ktoré zabraňujú prehriatiu.

3.Jednoduché Použitie: Udržať fotoaparát v bezpečí s našimi silikónové puzdro.Jeho ozdobná šnúrka na uniforme umožňuje hands-free pohodlie, ktoré zabraňujú strate pri cestovaní.Perfektný doplnok pre aktívny životný štýl!

4.Robustná a Odolná: chráňte si svoj palec fotoaparát pred poškriabaním, prachom a nárazom s týmto palec fotoaparát silikónové puzdro.Vyrobené z odolného proti roztrhnutiu, vysoko kvalitné silikónové, ponúka trvanlivé a mäkká ochrana ktorá nebude ľahko deformovať.

5.Voľný Záznam: Tento palec fotoaparát pokožky prípade zabraňuje kryt objektívu z blokuje pohľad počas nahrávania.Samostatné dizajn vám umožňuje jednoducho odpojte kryt objektívu a tela ochranný kryt tak, ako potrebujete.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty