10pcs Nálepky Rozbité Dvere Komár Oka Lepidlo Praktické Proti Hmyzu Okna Obrazovky Okno oprava Oprava Oprava Príslušenstvo


  • Kategória: Bytový Textil
  • Kód Výrobku: a278883
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €0.38 €0.61

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Použitie:

Okno

Názov Značky:

PlumHOME

Pôvod:

Kontinentálna Čína


Popis

Funkcie:

1.Vysoká kvalita: okno obrazovka opravy páska je vyrobená z odolného vysokokvalitného materiálu, ľahké.samolepiace, jednoduchá inštalácia, silnú priľnavosť, nie je ľahké spadnúť deformácie.čo musíte urobiť, je len miesto na obrazovke oka opravný patch na poškodené časti, potom problém je vyriešený okamžite, šetrí peniaze a čas.

2.Peniaze & energy saver: prestať plytvať peniaze na drahé náhradné obrazovkách!nízkonákladové riešenie pre opravu poškodený displej dverí alebo okna obrazovky pomocou malé okenné opravy kit.tento okenné patch poskytuje vám novú možnosť opravy obrazovky ľahko a rýchlo.šetrí čas a životné prostredie.

3.Jednoduché použitie: trvá len niekoľko minút.prvý trim na oblasť, ktorú chcete kryt, potom odrezal kus obrazovky opravy pásky, odlúpnite podklad uvoľnenie papiera a aplikovať ho na torn oblasti.so silnou priľnavosťou, a ľahko držať bez akýchkoľvek nástrojov.

4.Viac príležitostiach: toto okno obrazovky opravný patch je vhodný pre zakrývanie otvorov a slzy na okná a dvere a zásteny okamžite; opraviť diery a slzy v okenné, stan oka, dvere obrazovky, terasové dvere, čistý, bazén obrazovky, rv obrazovky, camping tarps, atď.táto obrazovka opravy páska sa hodia do plynulý vzhľad.

5.Silná priľnavosť a trvanlivosti: naše okno obrazovka oka opravný patch kit, ktorý má silné samolepiace, dobre utesnené, vodotesný, má dobrú priľnavosť a vysoká a nízka teplotná odolnosť; transparentné lepidlo vrstva nebude mať vplyv na dohĺad a môže zostať na povrchu obrazovky dverí alebo okna na obrazovke dlhý čas.

Špecifikácia:100% zbrusu nový kvality.

Názov položky: Obrazovke okno opravy dotácia

Materiál: Laminát

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:9 cm/3.54 v*6typ/2.46 v

Množstvo:10 Ks

Balenie obsahuje:

10 Ks obrazovky okno opravy dotácia

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty