Pláž Autentické Multicolor Absorpčné Geometria Vonkajší S Super Mäkké Handwoven Šatkou Ručne Deka Strapec Mexickej


  • Kategória: Bytový Textil
  • Kód Výrobku: a279039
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €14.88 €29.78

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Štýl:

Žakárové

Technics:

Tkané

Textílie Počítať:

40

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Súbor Typ:

no

Vlákno Počítať:

100TC

Použitie:

Cestovanie, Dekoratívne, Posteľná bielizeň

Materiál:

Mikrovláknovú Textílie


Popis

RUČNÉ PREMIUM MEXICKEJ DEKA : Naše serape a baja deky sú útulné, praktické, a plné žiarivých farieb ak chcete pridať radosť tam, kde ste si ich.Ponúkané pack 1, každý Aztec deka je jedinečný, tkané, ktoré miestnych remeselníkov v Tlaxcala, Mexiko na tradičných drevených krosnách.

PERFEKTNÉ JOGY DEKA: vezmi si tento vysoko kvalitné Mexickej deka do yoga praxi.Super mäkký, priedušný a ľahko sa prenáša - vyberte si farby a kombináciu pre váš workouts!

UNIVERZÁLNY & ŠTÝLOVÉ : Ideálny pre každé dobrodružstvo, tieto Mexickej prikrývky sú vaše ísť na deku pre jogy, pikniky, dlhé letné noci, park deka, letná deka alebo na maznanie zároveň relaxáciu doma!

SOFT & TRVANLIVÉ: Dvojlôžková posteľ rozmery (45x70 palcov), ľahký (3 libry) a soft - tieto serape deky sú vyrobené na posledný!Oni si mäkšie a pohodlnejšie s každým umývanie, zatiaľ čo vy si ich osvedčené kvality!

DARČEKY, KTORÉ DÁVAJÚ SPÄŤ : originálne a autentické ručne vyrábané umelecké pre každú príležitosť!A to je rozdiel.Pre každý deku môžete kúpiť, darujeme na našich charitatívnych partner "Voda misie".Pridajte sa k nám v boji proti chudobe a na rovný prístup k vode!

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty