Miniatúrne Morská Korytnačka Figúrky 48pcs Multicolor Živice Korytnačka Ornament Miniatúrne Morských Živočíchov Pre Akvárium Obývacia Izba, Spálňa


  • Kategória: Home Decor
  • Kód Výrobku: a293165
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €10.19 €18.52

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Materiál:

Plastové


Popis

Pridať očarujúce dotyk do svojho štúdia izba dekor s týmito Svietiace Korytnačky.Ideálny pre DIY projekty a určite zapôsobí chlapci s ich rozkošný dizajn.Nepremokavé a trvanlivé s vynikajúcou dekorácie.

Špecifikácie:

Názov: Svietiť v Tme Korytnačka Obrázok

Materiál: Živica

Veľké: o 3.4*1.3 cm/1.34*0.51 palec

Malé: približne 2.3*0.9 cm/0.9*0.35 palec

Farba: Rose, modrá, oranžová, žltá, zelená, fialová

Balenie Zoznam:

Svietiť v Tme Korytnačka Obrázok*48

Poznámka:

Tieto korytnačky potrebujú byť umiestnené v slnečnom absorbovať svetlo žiariť v tme

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Charmal a Očarujúce: S 48 mini živice korytnačky v 6 farieb a 2 veľkostí, náš Svietiť v Tme Korytnačka Obrázok nastaviť je ideálny pre zdobenie váš domov, záhradu, alebo remeselnú.Vytvoriť očarujúce atmosféru pre vaše deti alebo pridať dotyk whimsy na vaše DIY projekty.

2.Domáce Dekorácie: Obohaťte vašu záhradu s kúziel pomocou nášho svietiť v tme korytnačka obrázok.Realistický dizajn ide perfektne s mechovým krajiny, a emituje mystické svietiť v noci.Jeho kompaktné rozmery ho robí ľahko sa prenáša a obchodu, ideálny pre DIY projekty alebo zvýšenie vašej záhrade kúzlo.

3.Výnimočný Materiál: Naše Svietiť v Tme Korytnačka Obrázok je vytvorený z kvalitných materiálov, zabezpečenie ich živé detaily a svetlé farby, zlepší váš krajiny.Vyrobené z tvrdenej živice, nebude slabnúť alebo podľahnúť opotrebovania, poskytuje trvanlivé nepremokavé použitie.

4.Široké Použitie: Naše Svietiť v Tme Korytnačka Obrázok je široko používaný pre pridanie iskru do vášho víla, záhrada, modely, alebo akvárium.Je ideálny pre zdobenie spálni, štúdia, obývacia izba, a doll house.Sledovať ho svietiť v noci a pridať trochu zábavy do vášho života.

5.Detské Darček: Tento svietiť v tme korytnačka obrázok je jedinečné a očarujúce doplnkom do každej miestnosti.Pohlcuje svetlo počas dňa a emituje mäkké svietiť v noci, vytvára čarovnú atmosféru.Miloval najviac ľudí, dospelých a dievčatá rovnako, tento korytnačka obrázok je skvelý darček pre chlapcov na dovolenku alebo narodeniny.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty