Tkaniny, Výšivky Kabelku Popruh 3.8 cm (1.49 palcov) 27-51 palcov Nastaviteľné Popruhy Crossbody



  • €3.33 €5.27

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Materiál:

Polyester / Nylon


Popis

Túto kabelku popruh je vyrobený z tkaniny, má vysokú kvalitu a nie je ľahko zlomiť, a to môžu byť znovu použité.Zlatá spona je vyrobená z kovu a je trvalé.Môžete použiť ju na dlhú dobu.

Šírka crossbody popruhu je približne 1.46 palcov/3.8 mm a dĺžka toto nahradenie popruh môže byť upravená tak, aby minimálne 27 palcov a maximálne 51 centimetrov.Môžete nastaviť podľa vašich vlastných potrieb.

Táto taška popruh je pohodlné a mäkké, a jeho ideálna šírka dizajn nie je pridať viac záťaž na ramená, ktorý umožňuje pohodlnejšie, keď nosenie cez rameno.A vzor na to je tiež veľmi krásne, to bude vaša taška vyzerajú veľmi módne.

Túto kabelku popruh môže byť použitý pre aktovky, tašky cez rameno, plátené tašky, crossbody tašky, tašky tašky cez rameno, telocvični tašky, fotoaparát, popruhy, reťaze tašky.

Dostanete 1 ks krásne štýl nastaviteľné nahradenie crossbody popruhy.Špecifikácie:

Veľkosť: 1.49 palcov/3.8 mm

Package Vrátane: 1 ks krásne štýl nastaviteľné nahradenie crossbody popruh.

Poznámky:

-Prosím, aby trochu sa líši vzhľadom na ručné meranie,uvedené rozmery sú len pre referenčné účely.

-Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty