Zosilnené Mäkké Cvičenie Jogy Mat Jednoduché Čistenie a bez Zápachu Yoga Mat pre Joga Pilates a Školských Nap Použitie



  • €16.32 €26.33

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Materiál:

tpe


Popis

Popis:

Funkcie:

1.Vysoká Hustota a Zhustne: Naše školenia rohož je vyrobená s vysokou hustotou, TPE materiálu, poskytuje výnimočnú odolnosť a podporu pre váš jogy praxi.Na pribrala dizajn zaisťuje maximálne pohodlie a odpruženie, znižuje záťaž na kĺby.

2.Skladacia a Prenosný: Naše yoga mat je navrhnutý tak, aby sa skladacia, takže je ľahko prepravovať a skladovať.Či už ste cvičiť doma, v telocvični, alebo na cestách, môžete pohodlne vziať si mat so sebou kamkoľvek.Je ideálne pre tých, ktorí sú stále na cestách.

3.Protišmykové a Vodotesný Povrch: yoga mat funkcie protišmykové povrch, ktorý poskytuje vynikajúcu trakciu, predchádzanie všetkým pošmyknutia alebo posuvné počas tréningu.Okrem toho, vodotesný povrch zaisťuje ľahké čistenie a údržbu, takže je vhodný pre vnútorné i vonkajšie použitie.

4.Šok Absorpcie a Odrazu: Naše mat je špeciálne navrhnutý šok absorpcie a odrazu vlastnosti, ponúka vynikajúcu podporu a pohodlie.To pomáha znižovať vplyv na vaše kĺby a svaly, čo vám umožní sústrediť sa na vaše joga bez rozptyľovania.

5.Všestranný a Multi-Účel: Naše yoga mat je nie len pre jogu a pilates.Je to tiež ideálny pre školy nap čas, strany, táborenie výlety a pikniky.Či už ste na tvrdé dlaždice podlahy, cementové, alebo dokonca tráva, náš mat poskytuje pohodlné a stabilný povrch pre rôzne aktivity.

Špecifikácie:

Materiál: TPE

Veľkosť: 183 cm*61cm*0.4 cm

Upozornenie:

1.Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na svetlo účinok.

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 * Yoga Mat

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty