100ml Sublimačná Povlak Sprej Na 100 Čistej Bavlny Materiálov, Ako sú Oblečenie, tričká, Čiapky Textílie Pečenie-Voľný Poťah Sprej



  • €5.65 €10.66

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína


Popis

Tento sublimačná sprej na bavlnené košele je silný funkciu, ktorá vám umožní vytvoriť si vaše vlastné návrhy na textílie.Je to vhodné použiť, len sprej na tričko a stlačte ho s tepelným stlačte alebo železa.Funguje to veľmi rýchlo, pričom len niekoľko minút na suché a prenos dát.To má dobrý prenos účinok, produkovať jasné a živé obrázky na vašej košele, kabelky a iné položky.

Špecifikácia:

Názov: Sublimačná Povlak Sprej

Čistý Obsah: 100 ML

Balenie Zoznam:

1 * Sublimačná Povlak Sprej

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Enhanced Protection: Tento sublimačná povlak sprej umožňuje bezpečné svoje návrhy od poškodeniu, oderu, trenie, a atrament náteru.To tiež zvyšuje kontrast a hĺbku farieb, takže vaše výtvory viac ohromujúci a spoľahlivé.Táto efektívna 100 ML sprejová fľašu je jednoduché sprej a obchod.

2.Hladký Povlak: Tento sublimačná povlak spray vám pomôže vytvoriť hladké a krásne projekty s jeho lesklý a hladký povlak.To je jednoduché použitie a vysoký výkon, prináša príjemné dotykové skúsenosti.Zlepšuje vzhľad a kvalitu remesiel.

3.Šetrite Čas s Sublimačná: S našou sublimačná povlak sprej, môžete ušetriť čas a začať sublimating v priebehu niekoľkých minút.Naše sprej je rýchle sušenie a má premyslený dizajn, ktorý zabraňuje upchávaniu a odkvapkávanie.

4.Zlepšiť Svoje Sublimačná Tlač: Tento povlak sprej.To umožňuje vytvárať ohromujúce, trvanlivé, a fade-zdarma vzory na rôznych materiálov.Má dobrú farebnú stálosť a dobrý prenos efekt, ktorý je špeciálne navrhnutý pre sublimačná tlač.

5.Sublimačná Tlač Made Simple: Tento sprej umožňuje sublimate všetky textílie s ľahkosťou.Je kompatibilný s bavlna, polyester, bavlna/poly zmes, a iné tkaniny.Môžete striekať na T-shirts, plátno, uteráky, kabelky, mikiny, a ďalšie.Tento sprej je vaša sublimačná tlač rýchlejšie a lepšie.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty