3 in 1 Multifunkčné Okno Sledovať Čistič pre Domácnosť na Čistenie Nastaviteľné Okno Čistenie Nástroj Automatické Odvodnenie pre Kuchyňa



  • €4.76 €9.53

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Číslo Modelu:

okno čistiaci nástroj


Popis

Odrážky:

1.3-v-1 Multifunkčné Čistenie: Dosiahnuť šumivé čistenie okien bez námahy s našimi Okno Čistiaci Nástroj.Jeho 3-v-1, multifunkčný čistiaci systém obsahuje štetec, ktorý odstraňuje prach, stierkou, že ciele zaschnutých škvŕn, a TPR škrabka, ktorá odstraňuje škvrny od vody.

2.Efektívne Čistenie: okno čistiaci nástroj má mäkké a pevné štetiny, ktoré sú vyrobené z jemného materiálu.Odolná štetiny môžu odstrániť špinu a prach z akýchkoľvek povrchov bez poškriabaniu sa.Vysoká čistiaca účinnosť nástroj umožňuje jednoduché čistenie okien, zrkadiel, dlaždice, a ďalšie.

3.Ľahko sa Čistí: chcete Ušetriť čas a námahu s našimi Hangable Okno Čistiaci Nástroj.Ergonomický dizajn sedí pohodlne v ruke, pre jednoduché čistenie, a jeho priestorovo úsporný dizajn robí skladovanie vietor.Nikdy boj s špinavé okno znova vďaka tomuto šikovný čistiaci roztok.

4.Elegantný Dizajn: Zvýšiť estetické o svoj životný priestor s našimi Okno Čistiaci Nástroj.Hrajú krásny a elegantný dizajn, to bez námahy sa hodí na všetky domova štýl a zároveň pridáva nádych farby atmosféru.

5.Široké Uplatnenie: Toto okno čistiaci nástroj sa môžete ľahko dostať a čistí všetky sklenené povrchy ako okná, zrkadlá, alebo sprchovacím kútom dvere.To môže byť tiež použitý na utrite nečistoty a špinu z výlevky, trhlín, windowills, kachle, a viac.

Naše Okno Groove Čistiace Kefy sú ideálne pre multifunkčné čistenie, vyrobené z trvanlivých materiálov, ktoré nie sú ľahko rozbiť.Možno ich jednoducho čistiť a môže zápas akýkoľvek štýl domova.Použiť ich pre širokú škálu aplikácií, vrátane čistenia okien, dverí a ďalších stiesnených priestoroch.

Špecifikácia:

Názov produktu: Okno Čistiaci Nástroj

Produkt materiál: PP, TPR

Veľkosť produktu: (cca.)18*10.5 cm/7.09*4.13 palcov

Hmotnosť výrobku: (cca.)50g

Balenie Zoznam:

1* Okno Čistiaci Nástroj

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty