Detská Kúpeľ Teplota Vody Meter LED Displej Teplo Tester Digitálne Teplota Vody Opatrenie Prístroj Pre novorodencov Bezpečnosť


  • Kategória: Matka & Kids
  • Kód Výrobku: a374811
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €8.68 €17.35

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Teplomer Použitie:

Vaňa Teplomery

Vzor Typ:

Zviera

Rozsah Teplôt:

0-40 ℃

Vekové Rozpätie:

4-6y

Materiál:

Plastové

Teplomer Typ:

Digitálne

Číslo Modelu:

Detská Kúpeľ Teplota Meradla,

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Veková Skupina:

Deti

Druh:

domácnosti teplomery


Popis

Odrážky:

1.Bezpečnosť prevádzky: S ABS + elektronický originál diely, materiál, naše Baby Kúpeľ Teplota meradla, zabezpečuje bezpečnú a pohodlnú kúpeľ čas pre vaše dieťa.Hladké povrchy zabezpečiť, nie je na škodu, pre citlivú detskú pokožku.

2.Dotykový Displej: Naše Baby Kúpeľ Teplota meradla, obsahuje vysoko citlivý dotykový displej, ktorý možno ľahko svetlo znova.S krištáľovo čistý a jasný HD LED displej, rýchlo sa ním zobrazuje teplota vody v priebehu niekoľkých sekúnd.

3.Presné Meranie Teploty: Zvýšiť detská bezpečnosť počas kúpele s presné merania teploty ±0.5℃.Nastavenie teploty vody kedykoľvek vytvoriť najlepšie kúpanie prostredie pre vaše dieťa.Vychutnajte si pohodlie jednoduché ovládanie pomocou merania rozsah 0-99℃.

4.Roztomilý Spoločník: rozkošný Cartoon Penguin Baby Kúpeľ Teplota meradla, slúži aj ako hravé hračky s jasnými farbami, priťahuje vaše dieťa vane a zvýšenie ich radosť pre interaktívne a vzrušujúce adrenalínový zážitok.

5.Ľahko sa prenáša: Majte Baby Kúpeľ Teplota meradla, na dosah ruky s našimi priestorovo úsporný dizajn.Ľahký a prenosný, je ideálny pre kúpeľni, skrini alebo vonku výlety.Vždy udržiavať optimálne kúpeľ teplota pre bezpečné a pohodlné dieťa.

Popis:

Zabezpečte, aby vaše malé dieťa je bezpečnosť počas kúpeľ čas s našimi Kúpeľ Teplota Meter!Hladký povrch umožňuje jednoduché spracovanie a displej je prehľadný a jasný.Nastavenie teploty vody kedykoľvek urobiť kúpeľ krát viac príjemné.Ešte lepšie, to slúži aj ako zábavná hračka a je ľahký pre jednoduchú manipuláciu.Kúpeľ čas len ešte lepšie!

Špecifikácia:

Veľkosť: (cca.)10*9*2cm/3.94*3.54*0.79 palcov

Hmotnosť: cca 70g

Rozsah použitia: 0-6 rokov dojčatá

Použitie scenár: kúpeľňa

Funkcie: Meranie teploty vody

Funkcie: silnom dizajn, penguin tvar, LED displej

Pokyny:

Dajte teplota vody meter vo vani.

Počkajte, kým teplota vody ručičky ukazujú teplotu vody.

Nastavenie teploty vody podľa teploty vody, ktorá umožní vaše dieťa, aby si pohodlný kúpeľ.

Balenie Zoznam:

Detská Kúpeľ Teplota Tester*1

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty