Mobilný Telefón Automobilový Nabíjačky 48W Typ-C Qc3.0 USB Port Rýchlu Nabíjačku S vypínačom Bezpečnosť Ochrana Nabíjať 2 Zariadenia Smart


  • Kategória: Zadné Okno
  • Kód Výrobku: a3935
  • Dostupnosť: Na sklade

  • €3.98 €9.96

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Rozhranie:

USB2.0

Napätie:

12V

Názov Modelu:

Auto Rýchlu Nabíjačku Zásuvky

Druh Materiálu:

ABS + elektronický originál

Moc Von:

48W

Špeciálne Funkcie:

48W Tlačidlo Prepnúť

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Položka Hmotnosť:

30g

Položka Druh:

Káble, Adaptéry & Zásuvky


Popis

Hľadáte spoľahlivý a rýchly nabíjačka pre vaše auto?Pozrite sa žiadny ďalší!Naše nezávislé prepínanie dizajnom nabíjací kábel do auta zásuvka vám umožňuje jednoducho nabíjať dve zariadenia naraz s našimi smart čipovú technológiu.

Názov: Nabíjačka Do Auta Zásuvky

Veľkosť produktu: o 6.6x4.5x1.4cm/2.59x1.77x0.55 palcov

Materiál: ABS + elektronický originál

Výstupný výkon: 48W

Pouţiť: autá, lode, lietadlá

Zoznam Balíkov:

Nabíjačka Do Auta Zásuvky *1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Flexibilné Riadenie: Ľahko zapnúť/vypnúť Nabíjačku do Auta Zásuvky s nezávislé prepínanie dizajn, aby sa minimalizovalo automobilové batérie a strát, keď nie v použitie.

2.Dual Nabíjací Výkon: Vďaka TYP-C, jeden port výkonom 30W a USB-B, jeden port výstup 18W, toto auto nabíjačku zásuvka je vhodná pre flash nabíjanie väčšiny zariadení.Poplatok dvoch gadgets naraz s ľahkosťou a pohodlím.

3.Rýchle a Bezpečné Plnenie: Táto nabíjačka do auta zásuvka sa automaticky nastavuje výstupný výkon podľa nabíjacieho zariadenia, zabezpečí rýchle a efektívne nabíjanie bez poškodenia telefónu alebo batériu.

4.Optimalizované Nabíjanie: S pokročilými smart plnenie technológie, udržať vaše zariadenia džús na cestách je ľahšie ako kedykoľvek predtým.Táto nabíjačka do auta zásuvka je 18W+18W výstup zabezpečuje rýchlejšie nabíjať 2 zariadenia súčasne, s nádherným nabitie a silnejší nosnosti.

5.Zlepšená Bezpečnosť: Vybavené inteligentným riadením čip a rozšírené nabíjanie a vybíjanie mechanizmus, toto auto nabíjačku zásuvky zabezpečuje rýchlejšie a bezpečnejšie pre nabíjanie svojho zariadenia.S 6 vrstiev bezpečnosť ochrana, môžete sa spoľahnúť na jej výkon bez akýchkoľvek starostí.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty