Havajská Dizajn Ibištek Plumeria Ženy Pláži Pareos Sarong Obyčajné Dlhé Plavky Kryt Ups Bikini Zábal Sukne Plus Veľkosť 180*120 CM



  • €22.58 €32.27

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Vzor Typ:

Tlač

Materiál:

Hodváb

Štýl:

Strana

CN:

Jiangsu

Dátum Vydania:

V lete roku 2024

Vek:

25-34

Fit:

Hodí väčší, než je obvyklé. Pozrite prosím tento obchod je veľkosti info

Pôvod:

Kontinentálna Čína


Popis

ĎALŠIE INFORMÁCIE

Naše sarongs sú ideálne ako plavky zakryť, plážové sukne, šatka, šál, rýchle sušenie pláži deku.Toto krásne tropické, krásne a odvážne pareo pláži sarong je ideálny pre tak mnohých príležitostiach!Použiť ju ako minisukni, top bez ramienok alebo len kravatu okolo pása ako plávať kryt pareo de playa zakryť.

Jedna veľkosť pre všetkých.Veľkosť cca 120*180 cm.Sú ručne vyrábané, že by mohlo byť mierne odchýlky vo veľkosti.

Poznámka

Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na webových stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Obraz Displeja

Profil Spoločnosti

Náš výrobný závod sa nachádza v Xuzhou Mesto, Jiangsu Provincie Číny, ktorá je krásne mesto.Sme špecializuje hlavne na umelé kvety,rastliny a iné domáce stranu decotration viac ako 15 rokov.

Ponúkame OME/ODM,a máme svoje vlastné dizajnér tím prispôsobiť výrobky.

Výroba A Príklad Zobrazenia

Obchodný Partner

Balenie A Dodávka

Zvyčajne budeme loď vašej objednávky v o 1-7 dní po zaplatení.Prispôsobený objednávka bude trvať dlhšie.

Spätná väzba

1. Budeme sa vždy snažiť, aby služby a vždy poskytuje najlepšiu kvalitu tovaru na každý zákazníci.Váš 5 hviezdičiek hodnotenie bude veľmi ocenil a podporovať.

2. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa služieb alebo produktov, prosím, kontaktujte nás slobodne, budeme sa úprimne na sarisfuy vás, je to naša zodpovednosť.Prosím, nenechávaj negatívnej spätnej väzby, bez toho, že nás budete kontaktovať.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty