Elektrický Vysávač Bankovanie GuaSha Masér Prísavky Proti Celulitíde Škrabanie Infračervené Telo Chudnutie Masáže Spaľovanie Tukov



  • €18.40 €28.31

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Typ 4:

Prísavky proti celulitíde

Typ 5:

prísavky profesionálne terapia

Typ 8:

Elektrické Vákuová Masáž, Bankovanie

Typ 1:

elektrické masáž, bankovanie

Typ 7:

telo maderotherapy

TYPE9:

Anti Celulitídy Magnet Terapia

typ 3:

elektrické proti celulitíde prísavkou

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Typ 2:

bankovanie nastaviť

Materiál:

Kamenná Ihla

Funkcia:

Fat Burner Chudnutie

Položka Druh:

Masáže & Relax

Aplikácia:

TELO

Číslo Modelu:

Elektrický Vysávač Bankovanie

Názov Značky:

SUOLAER

Typ 6:

elektrické anti-celulitída masér

TYPE10:

Negatívny Tlak Guasha Škrabanie


Popis

Elektrický Vysávač Bankovanie GuaSha Masér Prísavky Proti Celulitíde Škrabanie Infračervené Telo Chudnutie Masáže Spaľovanie Tukov

Funkcie:

1.[Negatívny Tlak Gravitácie] Poskytujú silný sací do pokožky a tukového tkaniva na aktívne lymfatických detoxikačnú funkciu a zlepšiť krvný obeh s škrabanie účinok.

2.[Elektromagnetické Vlny Stimulácia] Stimulujú akupunktúrne body a periférnych senzorických nervov pomocou micro-aktuálne znížiť zápal a opuch pre quick recovery, môžete tiež pomôcť zmierniť z tlaku, únavy a vyčerpania s extrémne relaxačné vyžitie.

3.[Jednoduchá obsluha] Rýchly prístup na tlačidlo kontroly a priame zobrazenie zobrazenie na paneli, vhodné monitorovať pracovný stav a okamžite power on/off, nastavenie intenzity vákua úrovni ako túžbu a dokonalé pohodlie.

4.[Stabilné Napájanie] Môže byť priamo napájaný pohodlné nabíjanie pomocou pripojenia USB, praktické vychutnať relaxačnú masáž kedykoľvek a kdekoľvek, vhodné pre domáce aj cestovné použitie.

5.[Easy Grip] Ergonomická rukoväť umožňuje bezpečné a energeticky úsporné holding komfort aj po dlhej dobe používania.

6.[Viacúčelový Aplikácie] Môže byť široko používaný na svoje telo na bankovanie, masáž, guasha, chudnutie, atď, účinne pomáha pri formovaní svojho krku, paží, nôh, chrbta, brucha a dolných & horných končatín, atď.

Package Zahrnuté:

1* Bankovanie Zariadenia

1* USB Kábel

1* Manuál

1* Retail box

❤️❤️❤️12 Úrovní TYP

Funkcia : Skenovanie + Bankovanie, Masáž, 12 Úrovní nastaviteľné sacie, Jedno-tlačidlo odľahčenie tlaku, 45 až 50 ℃ konštantnej teploty Infračervené vykurovanie,meranie času funkciu.

❤️❤️6 Úrovní Štýl

Funkcia : Skenovanie + Bankovanie, Masáž, 6 Úrovní nastaviteľné sacie, Načasovanie funkcie, Bez kúrenia.

Multifunkčné inteligentné bankovanie nástroj, negatívny tlak bankovanie, bezbolestné škrabanie, že ste krásy-úroveň relaxačný účinok.

O spôsobe bankovanie:

Použiť esenciálne oleje pred bankovanie, nastavenie sacieho, aby pre vás vhodné,a pobyt na každú časť pre viac ako 10 minút.môžete vypnúť sacom stlačením power-off tlačidlo alebo jedno-tlačidlo na uvoľnenie tlaku tlačidlo prevziať môže ľahko.

Poznámka:

značky doľava po škrabanie alebo bankovanie je bežné a zvyčajne zmiznú do 5 až 7 dní.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Prvý škrabanie liečba čas by mali byť primerane skrátiť.Škrabanie čas pre slabí ľudia by mali byť menej ako 20 minút.

2. Najlepšie škrabanie čas pre každú časť je 3 až 5 minút, a časový interval medzi scrapings alebo bankovanie na rovnaké časti je 5 až 7 dní.

3. Vypiť pohár teplej (teplé) prevarenej vody po škrabanie na doplnenie telesných tekutín spotrebované tela a podporovať metabolizmus.Nedotýkajte studenej vody na 24 hodín.

4. Vykúpať sa 1 až 6 hodín po škrabanie alebo bankovanie.

mierne škrabanie známky, potrebujete počkajte 1hour.

mierne škrabanie známky, 3 hodiny.

závažné skenovanie značiek,viac ako 6 hodín.

5. Tí, ktorí sú kriticky chorých, tehotné, majú kožné choroby, alebo v plnom rozsahu, alebo hlad, nie je dovolené robiť poškriabaniu a bankovanie.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty