Stojan Tabletu Držiaka Telefónu Nastaviteľné Ploche Tabletu Pripojiť Stolnému Stojanu Držiteľ Dock Telefón, Tablet Držiteľ Cestovného Držiak Na Stôl



  • €6.23 €13.86

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína


Popis

Aby čo najviac z vášho tabletu s našimi tablet stolový stojan!Určený pre dlhodobé použitie, má rozšírenej podpory zbraní na oboch stranách hornej dosky a zlepšuje držanie tela a vízie.Plus, neznamená to však trvať až priestoru a má mnoho využití.Ideálny pre čítanie, streaming, alebo video volanie!

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Váha: cca 110g

Veľkosť: (cca.)12*11*2cm/4.72*4.33*0.79 palcov

Balenie Zoznam:

1*Stojan Tabletu Telefónu Holde

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Stojan Opotrebenie: Remeselnícky tvrdý ABS materiálu, naše tablet stolový stojan poskytuje dlhodobé používanie bez akejkoľvek deformácie alebo poškodenia.Užite si pevní podporu pre váš tablet s pohodlné uhol pohľadu, že zostane.

2.Priestorovo úsporný Dizajn: Tento tablet stolový stojan nezaberá priestor na stole alebo v taške.Je jednoduchý a kompaktný, len 2cm hrubé a pri skladovaní.Môžete ľahko nosiť všade so sebou.

3.Široko Používané:-musia mať tablet stolový stojan pre všestranné použitie pri práci, štúdium, čítanie alebo voľný čas krát.Podporuje rôzne zariadenia a kníh, takže môžete prepnúť bez námahy.Ideálny na sledovanie, písania a čítania, vychutnajte si jednoduché zariadenie/kniha manipuláciu a pohodlné použitie.

4.Nastaviteľné Komfort: S rozšírenej podpory zbraní na oboch stranách, tento tablet stolový stojan poskytuje vlastný pozorovací uhol od 0 až 105 stupňov.Ideálna voľba na všestranné použitie s rôznymi tablet veľkosti, či už na prácu alebo voľný čas.Upraviť uspokojiť vaše jedinečné čítanie potrieb a preferencií.

5.Ergonomický Dizajn: tablet stolový stojan je ergonomický dizajn zlepšuje čítanie komfort a držanie tela, znižuje únavu v krku, chrbát a pás.Zvýšenie vašej pohody s každým použitím, a rozlúčiť sa nepohodlie.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty