Špongia Riady So Huby Špongia Hubky Kuchyňa Eko Čistiacich Scourer Non-Scratch Riady So Špongia Eco-Friendly Na Panvice A Hrnce



  • €6.17 €13.71

Dostupné Možnosti


Špecifikácia

Pôvod:

Kontinentálna Čína

Materiál:

Polyester


Popis

Prírodné vlákna špongia jedlo utierky sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú silné čistiace schopnosti, ktoré sa nepoškodia objekty.Tieto misky utierky možno použiť na suché stieranie okuliare a zaberajú minimálny priestor.Bez potreby úvody, vyskúšajte tieto utierky a skúsenosti ich vynikajúce čistiace schopnosti.

Špecifikácia:

Názov produktu: špongia obrúsky

Produkt farba: béžová

Veľkosť produktu: (cca.)28*28 cm/11.02*11.02 palcov

Produkt materiál: špongia + polyester

Kategórie produktu: Čistiaca handrička

Balenie zoznam:

1*Špongia Jedlo Huba

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolné a Eko-šetrné: Tieto špongia jedlo utierky sú vyrobené z prírodných vlákien a polyesteru, ktoré sú opakovane použiteľné.Môžu trvať dlhý čas bez toho, aby stratili svoj tvar alebo funkciu.

2.Spoľahlivá Bezpečnosť: Chrániť objekty bez poškodenia.Naše špongia umývačky na riad ponúkajú silná voda a olej absorpčnú schopnosť, aby sa zabezpečila vynikajúcu čisté, ktorý chráni pred škvrnami.

3.Prírodné Vlákna Životnosť: robustné špongia umývačky na riad pochváliť silné čistiace schopnosti, ochranu rôznych dosky alebo keramiky pred poškriabaním.

4.Priestor-Šetrič: rozlúčiť sa preplnená kuchynské zásuvky a skrinky s týmito špongia jedlo tkaniny, ktoré majú ľahký a priestorovo úsporný dizajn, takže ukladanie námahy a uvoľňuje cenný priestor na iné musíte mať.

5.Rozšírené Všestrannosť: Tieto špongia jedlo utierky sú neuveriteľne všestranné, je vhodný pre suché aj vlhké použitie.Keď sa používa mokré, môžu čistiť riadu ľahko bez zanechania akýchkoľvek známok, čo je všeobecne platné.Používať suché, sú ideálne pre utieranie pohárov a pohárov na víno, takže im šumivé a bez škvŕn.

Napíšte recenziu

       

Príbuzné produkty